07-09/11/2014: TML weekend Wirtzfeld

Ter gelegenheid van 30 jaar TML zijn we op weekend geweest naar Wirtzfeld, een klein idyllisch dorpje in de Oostkantons.
Het ligt ten zuiden van de Hoge Venen op 580-610 meter hoogte vlak bij het meer van Bütgenbach.
We hebben gelogeerd en uitvoerig gegeten en gedronken in Hotel Drosson, een zaak met een prima prijs/kwaliteit verhouding.
Dank aan Chris VT en Karin voor het maken van de nodige reservaties.

Sfeerbeelden vind je hier

05/07/2014: Eerste WK Barbeque!

Dit jaar hebben we gebarbequed en gesupporterd voor onze rode duivels! Prachtig weer, lekker eten en een fantastisch gezelschap!

Dank aan Pol en ons Annita, onze gastheer en -vrouw, voor hun niet-aflatende inzet.

Sfeerbeelden vind je hier

28-30/09/2012: Driedaagse fietstocht Beauraing

Chris (DR), Cris, Pol, Remi, Pieter en Luc zijn vrijdag 28 september bij het ochtendgloren vertrokken voor een driedaagse naar Beauraing en terug. Meer info volgt.
Beelden van onderweg vind je hier.

02/07/2011: Jaarlijkse Barbeque!

Onze jaarlijkse BBQ was alweer een succes! Het weer viel mee en de sfeer was opperbest.

Onze eeuwige dank aan Pol en Annita die al vele jaren als gastheer en -vrouw optreden en dit weer fantastisch hebben gedaan.

Sponsors dit jaar waren Chris (VT) en Pol (VDB). 

Voor enige sfeerbeelden van onze reporter ter plaatse klik hier.

28/05/2011: Wandeling Affligem

Deze maal zijn we gaan wandelen in Affligem. Na de wandeling zijn we gaan eten in de abdij.
Sfeerbeelden vind je hier.

27/11/2010: Teerfeest

Ons teerfeest is dit jaar voor de derde (!) keer doorgegaan in café 'Den Drytoren' in Opdorp.
Op tafel verscheen:
Het eten was lekker en ook de drank vloeide weerom rijkelijk. Véél dank aan onze vaste waarde taartenbakker Roger en iedereen die zich heeft ingezet om ons feest te doen slagen.

Sfeerbeelden vind je hier.

03/07/2010: Barbeque!

De hete zomer van 2010 werd ingezet met de 11de van de legendarische TML barbeques. Hartelijk dank aan Anita en Pol voor de hartelijke ontvangst en hun enthousiasme. We danken ook de gulle sponsors van dit jaar: Chris (Van Thienen) voor de champagne naar aanleiding van zijn 50ste verjaardag. Guy en Mireille voor de witte wijn omdat ze 20 jaar getrouwd zijn en Paul (Baeyens) voor de rode wijn , geschonken  uit sympathie. Het draai- en bakteam, Hedwig en Chris (VT), voor hun gedraai en gebak en last, but not least, Pol en Anita voor het sponsoren van onze spetterende nieuwe T-shirts.

Foto's vind je hier.

27/06/2010: ATS run

Pieter, Luc, Paul (B), Cris (S), Hedwig, Lut en Hendrik hebben deelgenomen aan de derde editie van de ATS RUN. De opbrengst ging deze keer naar VZW Mucogent: www.mucogent.be. De run ging door in een helse hitte maar toch behaalden we het podium! (ahum, als de ploeg met de gemiddeld oudste deelnemers...)
Volledige uitslagen vind je hier.
Sfeerbeelden vind je hier.

30/05/2010: Wandeling Aaigem

Deze maal zijn we gaan wandelen in het relatief nabije Aaigem. Het beste bewijs dat men niet ver hoeft te gaan om van een mooie streek te kunnen genieten. Wel 3 seizoenen op één dag ervaren!
Sfeerbeelden vind je hier.

05/12/2009: Teerfeest - 25 jaar TML

Ons teerfeest is dit jaar voor de tweede keer doorgegaan in café 'Den Drytoren' in Opdorp.
Op tafel verscheen volgende retromenu - net zoals 25 jaar geleden -:
Het eten is bijzonder meegevallen en ook de drank vloeide rijkelijk. Met dank aan DJ Hedwig, taartenbakker Roger en hofleverancier Chris.
Alles viel zodanig mee dat zowaar werd beslist dat het volgende teerfeest terug alhier plaatsgrijpt op zaterdag 27 november 2010!  Tot dan!

Sfeerbeelden vind je hier.

20/09/2009: Wandeling Houwaart

Hedwig en Rosanne hebben ons deze maal voor een prachtige wandeling naar het Hageland in Houwaart (Vlaams Brabant) gebracht. Zonder twijfel één van de mooiste wandelingen ooit. Routebeschrijvingen vind je hier: deel 1, deel 2 en deel 3.
Sfeerbeelden vind je hier.

06/09/2009: Eerste Malheur Bosmarathon

Voor de eerste maal werd in Buggenhout een marathon georganiseerd en TML heeft massaal (Guy, Hendrik, Luc, Patrick, Pieter en Cris) deelgenomen.
De volledige uitslag vind je hier. Een dikke proficiat aan alle atleten!
Voor enkele sfeerbeelden klik hier (niet voor gevoelige kijkers).

04/07/2009: Barbeque!

Onder een stralend zonnetje dat later overging in een zwoele nacht hebben we weer eens genoten van een 3-sterren BBQ.
Hartelijk dank aan Anita en Pol voor de hartelijke ontvangst en hun nimmer aflatende inzet. Sponsors van de verrukkelijke champagne waren Anita en Pol, en Joke en Luc. Hartelijk dank en proficiat voor de respectievelijke huwelijksverjaardagen. Verder ook dank aan iedereen die heeft bijgedragen tot het slagen van dit feest. Onze warme bakker, Kris (VT) krijgt er hierbij 2 sterren bij. Hopelijk kan hij de druk aan om volgend jaar een minstens even grote prestatie neer te zetten!
Dank ook aan Hedwig (den draaier) voor het vinden van steeds de juiste muziek (toch één bedenking: waar bleef de Politie dit jaar? - waren de boxen te klein ??? -).

Enige sfeerfoto's vind je hier.

26/04/2009: Wandeling Schorisse

Hedwig en Rosanne hebben ons deze maal voor een mooie wandeling naar Schorisse-Maarkedal in de Vlaamse Ardennen gebracht. Voorwaar een prachtig stukske landschap met een uitzonderlijke flora: zie bvb. de foto's van de zeldzame paarse schubwortel die je slechts op een beperkt aantal plaatsen in Vlaanderen kan aantreffen.

Voor enkele sfeerbeelden klik hier (bedankt Luc).

29/11/2008: Teerfeest

Ons teerfeest is dit jaar voor de eerste keer doorgegaan in café 'Den Drytoren' in Opdorp. Het eten is bijzonder meegevallen en ook de drank vloeide rijkelijk. Met dank aan DJ Hedwig, taartenbakker Roger, kwismaster Anita en hofleverancier Chris.

Sfeerbeelden vind je hier.

4/10/2008: Geutelingen wandeling

Onder de deskundige begeleiding van Hedwig en Rosanne zijn we gaan wandelen in de streek van Brakel waar we de Geutelingen route hebben afgestapt. Moe maar voldaan zijn we uiteindelijk in Baardegem in de brasserie 't Stationneken beland waar we hebben genoten van een lekkere 'pla' en een lekkere pint!

Enige sfeerfoto's vind je hier.

5/7/2008: Jaarlijkse BBQ!

Ondanks het wisselvallige weer van de voorbije dagen waren de weergoden ons uitzonderlijk gunstig op zaterdagavond. Er stond niets in de weg om er weer een feest van te maken wat we dan ook prompt hebben gedaan!

Hartelijk dank aan Pol en Anita, onze gastheer en -vrouw, voor de warme ontvangst en fantastische inzet. We danken ook onze sponsors: Pieter (Champagne), Louis (taart) en Kris Bas (wijn) voor hun gulle bijdrage. We vergeten ook Kris (VT) niet, onze (warme) BBQ-bakker die zonet zijn eerste Michelinster heeft binnengehaald en Hedwig (den draaier) voor het creeren van de juiste omstandigheden zodat ook de lokale Politie kon meegenieten van zijn kunsten (23u18, een nieuw record!).

Enige sfeerfoto's vind je hier.

4/6/2008: Haring op de BBQ!

Na onze wekelijkse woensdagloop hebben we bij Mark verdomd lekkere haringen gegeten (met ajuinsaus). Voor enkele foto's klik hier (bedankt Luc).

28/11/2007: Wat doen lopers na het lopen?

No comment.
Sfeerbeelden vind je hier (bedankt Johan en Luc).

24/11/2007: Teerfeest

Ons teerfeest wordt stilaan een klassieker! Lekker eten (zelfs beter dan vorig jaar !), fantastische muziek (wat wilt ge met Hedwig als huis-DJ), taarten om de vingers van af te likken (bedankt Roger) en last but not least de uitmuntende champagne (Chris VT)!!!.
Sfeerbeelden vind je hier.

22/9/2007: 3e KÜSSNACHT BOSLOOP

We hebben dit jaar weer deelgenomen aan de bosloop (10 km). Guy kwam binnen op 00:41:51 (nieuw clubrecord!). Stany kwam binnen op 00:46:15, Patrick op 00:47:47, Paul op 00:48:06, Pieter op 00:48:53, Chris (DR) op 00:48:55 en Hedwig op 00:50:55. Proficiat aan allen!
Foto's van de atleten in actie vind je hier (met dank aan Chris (VT) en Luc).

16/9/2007: Fietstocht Klein-Willebroek

Onder de deskundige leiding van Remi hebben we de mooie streek rond Klein-Willebroek verkend. Voor sfeerfoto's klik hier (Bedankt Luc).

18/7/2007: Entrecôte met frietjes!

Met de volgende marathon in gedachten testen we gezamenlijk onze nieuwe sportdieet uit. Ziet er verdomd lekker uit. Voor enkele foto's klik hier (bedankt Johan).

7/7/2007: Jaarlijkse BBQ!

Het feestcomité was unaniem op de laatste ledenvergadering: onze BBQ was eens te meer gewèèèldig!!! 

groepfoto

Pol en Annita, onze gastheer en -vrouw, bedankt voor de opvang en jullie inzet.

Bedankt aan onze sponsors,Roger (champagne), Remi (wijn), Willy (taart), Louis (aperitief) voor spijs en drank.

Voor enige sfeerbeelden van onze reporter (Chris VT) ter plaatse klik hier.

9/2/2007: Paardensteak festijn in Vilvoorde

Amai dat was lekker! (wel wat weinig - graptje -). Voor de tweede maal op rij zijn we paardensteak gaan eten in de 'Horse House' in Vilvoorde.
Sfeerbeelden vind je hier.

11/11/2006: Teerfeest

Ambiance troef! Zo kunnen we ons teerfeest samenvatten. We krijgen stilaan meer naambekendheid als eetclub dan als jogging club. We hebben genoten van lekkere champagne (van onze huisleverancier Chris), lekker eten, lekkere taarten (bedankt Roger!) en de draai- (en andere kunsten waar we niet over uitwijden) van onze huis DJ Hedwig!
Sfeerbeelden vind je hier.

23/9/2006: 2e KÜSSNACHT BOSLOOP

Een aantal van ons hebben deelgenomen aan de bosloop (10 km). We hadden zonder twijfel de mooiste loopshirts (aan de jaloerse blikken van de andere lopers te zien)! Stany kwam binnen op 00:47:18, Pieter op 00:47:42, Luc op 0:49:31, Hedwig op 0:49:59 en Chris op 0:50:10. Proficiat aan allen!
Foto's van de atleten vind je hier.

17/9/2006: Ros Beiaardroute

We hebben de Ros Beiaardroute verkend en tal van mooie en pittoreske plekjes ontdekt! Foto's vind je hier.

8/7/2006: Jaarlijkse BBQ!


Onze jaarlijkse BBQ was (weer) een succes! Het weer viel mee en de sfeer was opperbest.

Onze dank aan Pol en Annita die als gastheer en -vrouw optraden en dit fantastisch hebben gedaan.

Chris (VT) en Hedwig bedankt voor de sponsoring van de veel te lekkere champagne en wijn.

Voor enige sfeerbeelden van onze reporter ter plaatse klik hier.

9/4/2006: Fortis Marathon Rotterdam

Twee van onze kompanen hebben de marathon van Rotterdam met brio uitgelopen. Van harte proficiat!

Johan haalde de fantastische tijd van 3u38'.

Luc haalde voor zijn eerste marathon een niet te versmaden 4u32'.

Voor een fotoreportage van onze reporter ter plaatse klik hier.